O projektu

Hledáme nápady

Jak se přihlásit?

Do projektu Investice do nápadu se můžete přihlásit prostřednictvím webového rozhraní pod odkazem Přihláška. Stačí zaslat zpracovaný podnikatelský záměr. Pro vaši lepší představu můžete využít doporučenou osnovu podnikatelského záměru a formuláře, které s ním souvisí. Najdete je na stránce s přihláškou.

Váš projekt budeme posuzovat společně s našimi poradci, včetně zástupců s Asociace pro malé a střední podnikání a dalších odborných institucí. Závěry s vámi prodiskutujeme na osobní schůzce, na které projednáme další podrobnosti vašeho projektu a vyjasníme si případné dotazy a doporučení.

Hodnotící kritéria projektů

Ucelenost záměru

Proveditelnost projektu (feasibility)

Návratnost investice

Rizikovost investice

Tržní potenciál poptávky po daném produktu

Potenciál realizace projektu z hlediska řízení, kvalifikace týmu

Schopnost realizace projektu z hlediska vhodných prostor a technologií

Prezentace s investory

Smyslem prezentace je, aby se spolu setkali majitelé nápadů (projektů) s investory. Samotná prezentace se realizuje v komorním prostředí, které nabízí důvěrnou a nerušenou atmosféru. V první části proběhne prezentace projektů (podnikatelských záměrů). Pro každé představení projektu je vyhrazeno 15 minut na prezentaci a 5 minut na dotazy. Po skončení této části bude čas na neformální diskuzi mezi všemi zúčastněnými.

Následně další individuální jednání mezi majitelem nápadu (projektu) a investorem, po skončení tohoto setkání zajišťuje společnost INVESTICE DO NÁPADŮ s.r.o.

V případě, že se rozhodnete pro prezentaci svého projektu investorům, budeme s vámi předem konzultovat podrobnosti vaší prezentace. Poradíme vám, jak by vaše prezentace měla vypadat a co by v ní nemělo chybět. Pokud nejste rozený řečník, pomůžeme vám při prezentaci připravenými dotazy. Připravíme vás na to, jaké dotazy mohou zajímat investory. Musíte však počítat s tím, že dotazy investorů budou všetečné a nikdy je předem neodhadneme všechny.

Jaké zásady dodržujeme?

Společnost INVESTICE DO NÁPADŮ s.r.o. se zavazuje k tomu, že svěřené nápady (projekty), nebude poskytovat, realizovat ani zveřejňovat třetím osobám bez vašeho souhlasu, viz čestné prohlášení společnosti INVESTICE DO NÁPADŮ s.r.o.

Stejným závazkem se zavazují investoři, kteří se účastní setkání se zájemci o investice, podpisem prohlášení před samotným zahájením klubového setkání.

Organizátoři

Projekt je organizován společností INVESTICE DO NÁPADŮ s.r.o., která se zabývá jak organizací, tak poskytováním konzultačních služeb účastníkům projektu. Naším úkolem je pomoci zájemcům o investici s formulací a prezentací celého investičního záměru.

Našim partnerem je Asociace pro malé a střední podnikání, která sdružuje 250 000 malých a středních podnikatelů.

Máte nápad a hledáte nového investora?