Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/htdocs6/investicedonapaducz/home/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/htdocs6/investicedonapaducz/home/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/htdocs6/investicedonapaducz/home/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
INVESTICE DO NÁPADU | Projekty
 

Projekty

Hledáme nápady

Start-up, fúze a akvizice

V případě start-upu se může jednat jak o finanční zaštítění podnikatelského záměru studenta či živnostníka, tak o založení společného podniku s existující společností s ručením omezeným, která má zájem realizovat se v nové oblasti ve spojení se silným partnerem. Projekt Investice do nápadu je otevřený i zprostředkování fúzí a akvizic. Tyto projekty však obvykle řešíme na individuální bázi.

Výzkum, patenty a nové technologie

Investice do výzkumu a inovací patří mezi jedny z nejrizikovějších, ale také nejvýnosnějších. Naším úkolem je vybrat pro investory takové projekty, které splňují základní předpoklady aplikovaného výzkumu. Projekt musí pro investora představovat reálný příjem či produkt. Pokud si lze snadno představit užití inovace v praxi, přínosy pro uživatele a konkurenční výhodu vyvíjeného produktu, je vývojový projekt zralý na prezentaci investorovi.

Software a internetové projekty

Většina investorů, se kterými spolupracujeme, se zajímá o nové softwarové a internetové projekty. Je to dáno nejenom tím, že je to oblast populární a perspektivní, ale také proto, že investoři často disponují v tomto oboru podnikatelskou zkušeností. Účastníci projektu tak mohou reálně získat nejenom finance pro svůj projekt, ale především cenné know-how zkušených podnikatelů.

Energetika a vodohospodářství

Energetika a vodohospodářství hýbou světem. Existuje mnoho výzkumů týkajících se optimalizace výroby energie s využitím obnovitelných zdrojů. Mnoho firem si také láme hlavu s tím, jak co nejefektivněji řešit problém pitné vody a čištění odpadních vod nejenom u nás, ale především v zahraničí. Investoři si velice dobře uvědomují rozsáhlé perspektivy tohoto odvětví.

Telekomunikace

Oblast telekomunikací skýtá zajímavé podnikatelské příležitosti jak v oblasti budování telekomunikační infrastruktury, tak na trhu softwarových produktů. Trh s mobilními aplikacemi je totiž stále otevřený novým nápadům. Pokud máte zkušenost a zajímavý podnikatelský záměr právě v této oblasti, neváhejte jej zpracovat a předložit potenciálním investorům.

Průmysl a výroba

Průmyslové odvětví je stále otevřené inovativním produktům, které by pro ně představovaly nové materiály či netradiční výrobky. Je to stále jen o těch správných nápadech. Nabídněte nám zlepšovací návrh, inovační projekt, nebo nový produkt, kterému je trh otevřený. Investoři jsou otevřeni nápadům z oblasti strojírenství, elektroniky, automatizované výroby atd.

Stavebnictví

Stavebnictví skýtá investiční příležitosti jak v oblasti developerských projektů, tak v oboru inovací různých stavebních materiálů. Přestože developerské zakázky na trhu stagnují, mnoho lidí se zkušeností se stavebními firmami se shodují v tom, že kvalitních stavebních firem je na trhu jako šafránu. Možná, že právě u Vás se rýsuje nápad, jak přijít na trh s nabídkou profesionálních a spolehlivých služeb v oblasti stavebních prací.

Ostatní investice

Například: finančnictví, potravinářství, zemědělství, marketing, zdravotnictví, řemesla, služby apod. Výše jsme popsali nejčastěji poptávané obory poptávaných podnikatelských záměrů. Zájmy investorů jsou však různorodé. Primárním kritériem pro jejich rozhodování není vždy obor, ale míra rizikovosti a návratnosti dané investice. Pro svou investici často volí takový projekt, který je jim zájmově blízký.

Máte nápad a hledáte nového investora?